Varumärke
Om The Sofa Store:
Unikt sortiment av soffor
Fri frakt över 1 000 kr

Kontakt:
[email protected]
08-703 25 55
thesofastore.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Vita

Vita eos XL taklampa / golvlampa

Vita eos XL taklampa / golvlampa är en fåtölj med en väldigt tjusig formgivning i kategorin fåtöljer från Vita. Du kan köpa den hos The Sofa Store för det bra priset 3 399 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Då produkten kostar över 1000 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Denna produkt är i färgen vit. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Vita eos XL taklampa / golvlampa från Vita

Fjäderlampa Vita Eos xlarge vit Denna fina lampa kommer garanterat dra blickarna till sig. Den är både stor och snygg och piffar upp de flesta rum. Matcha gärna med en bordslampa i samma stil. Tillverkad av gåsfjädrar och papper Kan användas som taklampa eller golvlampa Max 60W Ø75 x H45 cm Finns i flera storlekar Denna lampa kan användas både som taklampa eller som golvlampa beroende på dina önskemål. Se bara till att köpa till ett sladdset om du vill ha den i taket, eller ett stativ om du vill ha den på golvet. Den är diskret nog att passa till de flesta inredningsstilar och färger samtidigt som den aldrig blir tråkig. Skulle du mot förmodan tröttna kan du enkelt flytta den. Lampan är tillverkad av papper med gåsfjädrar på, vilket gör att lampans sken blir mjukt och behagligt. Den är väldigt lättskött. Du rengör den enkelt från damm med hjälp av en hårfön. Använd den med fördel som golvlampa bredvid en mysig fåtölj eller soffa, gärna med en filt i matchande färg.

Söker du ännu mer info om Vita eos XL taklampa / golvlampa från tillverkaren Vita? Klicka på knappen ovan till The Sofa Store för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer.

  • Produktnamn: Vita eos XL taklampa / golvlampa
  • Artikelnummer: 6422000253671576
  • Kategori: Fåtöljer
  • Varumärke: Vita
  • Taggar: lampor
  • Pris: 3 399 kr
  • Säljs hos: The Sofa Store
 
  • Om du är intresserad av att köpa Vita eos XL taklampa / golvlampa från Vita och klickat dig vidare till butiken The Sofa Store så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Vita eos XL taklampa / golvlampa ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Vita som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos The Sofa Store får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 1000 kr. Detta innebär att du kan beställa Vita eos XL taklampa / golvlampa med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.