Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Vita

Silvia Mini pendel, borstad mässing

Silvia Mini pendel, borstad mässing är en lampprodukt från VITA Copenhagen med en läcker design i kategorin vita copenhagen från Vita. Du kan köpa den hos RUM21 för det trevliga priset 499 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Delarna i mässing ger den ett lyster och känsla av modernt formspråk som ligger helt rätt i tiden. En riktig klassiker som aldrig kommer gå ur tiden. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Silvia Mini pendel, borstad mässing från Vita

Silvia Mini pendel från Vita, formgiven av Ravn Christensen. En pendel med hög karaktär är en modern klassiker som passar I varje hem. Silvia pendel i plast har en blankt yta med mässingfärg och kommer alltid kunna lysa upp ditt hem, oavsett vilket rum du placerar den i. Lampan kan användas som både tak- och golvlampa. Silvia levereras endast som lampskärm, sladd och ljuskälla ingår ej.

Söker du ännu mer info om Silvia Mini pendel, borstad mässing från tillverkaren Vita? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just VITA Copenhagen.

  • Produktnamn: Silvia Mini pendel, borstad mässing
  • Artikelnummer: 2714700503726512
  • Kategori: VITA Copenhagen
  • Varumärke: Vita
  • Taggar: belysning,belysning-lampor-taklampor,lampor,ljus,taklampor
  • Pris: 499 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Silvia Mini pendel, borstad mässing från Vita och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Silvia Mini pendel, borstad mässing ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Vita som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 1 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.