Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Vita

Silvia Mini pendel, borstad mssing

Silvia Mini pendel, borstad mssing är en golvlampa med en läcker design i kategorin golvlampor från Vita. Du kan köpa den hos RUM21 för det trevliga priset 539 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. En riktig klassiker som aldrig kommer gå ur tiden. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Silvia Mini pendel, borstad mssing från Vita

Silvia Mini pendel frn Vita, formgiven av Ravn Christensen. En pendel med hg karaktr r en modern klassiker som passar I varje hem. Silvia pendel i plast har en blankt yta med mssingfrg och kommer alltid kunna lysa upp ditt hem, oavsett vilket rum du placerar den i. Lampan kan anvndas som bde tak- och golvlampa. Silvia levereras endast som lampskrm, sladd och ljusklla ingr ej.

Söker du ännu mer info om Silvia Mini pendel, borstad mssing från tillverkaren Vita? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Golvlampor.

  • Produktnamn: Silvia Mini pendel, borstad mssing
  • Artikelnummer: 2714700503726512
  • Kategori: Golvlampor
  • Varumärke: Vita
  • Taggar: ljus,belysning-lampor-taklampor,belysning,lampor,taklampor
  • Pris: 539 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Silvia Mini pendel, borstad mssing från Vita och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Silvia Mini pendel, borstad mssing ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Vita som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Silvia Mini pendel, borstad mssing med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.