Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
info@royaldesign.se
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Pholc

Ray Golvlampa, Vit/Äkta Mässing

Ray Golvlampa, Vit/Äkta Mässing är en golvlampa med en praktfull design i kategorin golvlampor från Pholc. Du kan köpa den hos RoyalDesign för varukostnaden 2 199 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Delarna i mässing ger den ett lyster och känsla av modernt formspråk som ligger helt rätt i tiden.

Mer info om Ray Golvlampa, Vit/Äkta Mässing från Pholc

Ray från Pholc. Ray har en urban design och ger ett optimalt ljus. Mixen mellan färgen och mässingen blir en trendig kombination och lampan är inte bara funktionell utan blir också en fantastisk inredningsdetalj.

Söker du ännu mer info om Ray Golvlampa, Vit/Äkta Mässing från tillverkaren Pholc? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Golvlampor.

  • Produktnamn: Ray Golvlampa, Vit/Äkta Mässing
  • Artikelnummer: 4689600644228135
  • Kategori: Golvlampor
  • Varumärke: Pholc
  • Taggar:
  • Pris: 2 199 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Ray Golvlampa, Vit/Äkta Mässing från Pholc och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Ray Golvlampa, Vit/Äkta Mässing ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Pholc som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Ray Golvlampa, Vit/Äkta Mässing med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.