Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Herstal

Motown Golvlampa, Svart

Motown Golvlampa, Svart är en golvlampa med elegant & läcker design i kategorin golvlampor från Herstal. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 3 199 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell.

Mer info om Motown Golvlampa, Svart från Herstal

Motown golvlampa har en klassisk och tidlös design. Lampan är lättplacerad och passar in i de flesta miljöer. Finns i flera utförande.

Söker du ännu mer info om Motown Golvlampa, Svart från tillverkaren Herstal? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Golvlampor.

REA på Motown Golvlampa, Svart

Just nu är det tillfällig REA på Motown Golvlampa, Svart och du kan köpa för 3 199 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 3 399 kr, vilket ger dig en rabatt på 6%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Motown Golvlampa, Svart
  • Artikelnummer: 4689600672566020
  • Kategori: Golvlampor
  • Varumärke: Herstal
  • Taggar:
  • Pris: 3 199 kr 3 399 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Motown Golvlampa, Svart från Herstal och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Motown Golvlampa, Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Herstal som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Motown Golvlampa, Svart med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.