Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Lind DNA

Wall Rail Handdukshållare, Svart/Metallic

Wall Rail Handdukshållare, Svart/Metallic är en garderob med en strålande tjusig design i kategorin garderober från Lind DNA. Du kan köpa den hos RoyalDesign för den nätta summan 1 195 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Träslaget ek är gulbrunt och har en markerad struktur. Klassiskt träslag som passar alla stilar. Stilrent & minimalistiskt formspråk.

Mer info om Wall Rail Handdukshållare, Svart/Metallic från Lind DNA

Minimalistisk design när den är som bäst. Använd Wall Rail i badrummet eller i garderoben. En unik kombination mellan dansk ek och återvunnet läder. Allt du behöver för att montera Wall Rail på väggen medföljer.

Söker du ännu mer info om Wall Rail Handdukshållare, Svart/Metallic från tillverkaren Lind DNA? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Garderober.

  • Produktnamn: Wall Rail Handdukshållare, Svart/Metallic
  • Artikelnummer: 4689600672978599
  • Kategori: Garderober
  • Varumärke: Lind DNA
  • Taggar:
  • Pris: 1 195 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Wall Rail Handdukshållare, Svart/Metallic från Lind DNA och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Wall Rail Handdukshållare, Svart/Metallic ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Lind DNA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Wall Rail Handdukshållare, Svart/Metallic med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.