Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
VIBORG

VIBORG Bokhylla Bred 115 Vit

VIBORG Bokhylla Bred 115 Vit är en produkt för förvaring med en väldigt tjusig formgivning i kategorin förvaring från VIBORG. Du kan köpa den hos Furniturebox för varukostnaden 1 135 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen vit. Stilren och tidlös skapelse. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om VIBORG Bokhylla Bred 115 Vit från VIBORG

VIBORG är en stor möbelserie med smarta förvaringslösningar för det moderna hemmet. Serien erbjuder en rad förvaringsmöbler som även finns att tillgå i prisvärda kombinationer. Möblernas stilrena design ger ett elegant intryck och passar i de flesta inredningar. Många av möblernas hyllplan är flyttbara och eventuella lådor monteras på högkvalitativa glidskenor i metall. Detta resulterar i smidig förvaring som är lätt att justera efter egna önskemål och behov. Möblerna finns att tillgå i två olika finishar, i en vit och fräsch finish samt i en smakfull ekfinish med trästruktur. De har en robust konstruktion som är utformad för att hålla för många års användning. skandinavisk design i världsklass!Utformad för att hålla för många års användningVit bokhylla med två flyttbara hyllplan. Komplettera gärna med andra möbler ur VIBORG-seien för en enhetlig helhet.

Söker du ännu mer info om VIBORG Bokhylla Bred 115 Vit från tillverkaren VIBORG? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Förvaring.

REA på VIBORG Bokhylla Bred 115 Vit

Just nu är det tillfällig REA på VIBORG Bokhylla Bred 115 Vit och du kan köpa för 1 135 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 1 195 kr, vilket ger dig en rabatt på 5%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: VIBORG Bokhylla Bred 115 Vit
  • Artikelnummer: 6362300642743233
  • Kategori: Förvaring
  • Varumärke: VIBORG
  • Taggar: förvaring,hyllor,inomhus
  • Pris: 1 135 kr 1 195 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa VIBORG Bokhylla Bred 115 Vit från VIBORG och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på VIBORG Bokhylla Bred 115 Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från VIBORG som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya VIBORG Bokhylla Bred 115 Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.