Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
SUCCESS

SUCCESS Hallmöbel 40 Antracit/Sandek

SUCCESS Hallmöbel 40 Antracit/Sandek är en produkt för förvaring med en läcker design i kategorin förvaring från SUCCESS. Du kan köpa den hos Furniturebox för priset 995 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om SUCCESS Hallmöbel 40 Antracit/Sandek från SUCCESS

SUCCESS är en snygg och praktisk möbelserie som främst riktar sig till hallen och sovrummet. I serien finner du en garderob, ett skoskåp samt en matchande spegel som underlättar din vardag och samtidigt smyckar dina rum. Den smakfulla finishen och ger möblerna ett raffinerat uttryck. Prisvärda och kvalitativa möbler med stil!Snygg och praktisk möbelPraktisk hallmöbel med hatthylla, klädstång, skoställ och krokar. Komplettera gärna med andra möbler ur SUCCESS-serien för en enhetlig helhet.

Söker du ännu mer info om SUCCESS Hallmöbel 40 Antracit/Sandek från tillverkaren SUCCESS? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Förvaring.

  • Produktnamn: SUCCESS Hallmöbel 40 Antracit/Sandek
  • Artikelnummer: 6362301708329201
  • Kategori: Förvaring
  • Varumärke: SUCCESS
  • Taggar: förvaring,hallmöbler,inomhus
  • Pris: 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa SUCCESS Hallmöbel 40 Antracit/Sandek från SUCCESS och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på SUCCESS Hallmöbel 40 Antracit/Sandek ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SUCCESS som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya SUCCESS Hallmöbel 40 Antracit/Sandek.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.