Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
info@royaldesign.se
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Fermob

Small Table Perforated Ø40, Storm grey

Small Table Perforated Ø40, Storm grey är en produkt för förvaring med en läcker design i kategorin förvaring från Fermob. Du kan köpa den hos RoyalDesign för köpesumman 1 153 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om Small Table Perforated Ø40, Storm grey från Fermob

Ett praktiskt bord för servering och förvaring. Bordet har två våningar med ett dekorativt mönster vilket gör det praktiskt för mindre ytor, exempelvis balkongen. Bordet är tillverkat i stål och har en lackad yta med UV-beständig polylack. Detta färgglada bord är fint att ställa fram på balkongen eller altanen och njuta av den härliga våren och sommaren.

Söker du ännu mer info om Small Table Perforated Ø40, Storm grey från tillverkaren Fermob? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Förvaring.

  • Produktnamn: Small Table Perforated Ø40, Storm grey
  • Artikelnummer: 4689600671134045
  • Kategori: Förvaring
  • Varumärke: Fermob
  • Taggar:
  • Pris: 1 153 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Small Table Perforated Ø40, Storm grey från Fermob och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Small Table Perforated Ø40, Storm grey ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Fermob som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Small Table Perforated Ø40, Storm grey med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.