Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
SEGUR

SEGUR Vitrinskåp Ljus Ek

SEGUR Vitrinskåp Ljus Ek är en produkt för förvaring med en läcker design i kategorin förvaring från SEGUR. Du kan köpa den hos Furniturebox för köpesumman 3 605 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om SEGUR Vitrinskåp Ljus Ek från SEGUR

SEGUR är eleganta möbler i härligt sval stil. Återhållsam formgivning med karaktäristisk stil ger smakfulla möbler med mycket pondus. De vackra, rena ytorna i ljus ekstruktur ger en inbjudande rofylldhet med genuin karaktär. Enkla handtag i samma material som övriga ytor smälter in och ger möblerna en vacker harmoni. Möblerna i SEGUR-serien är tillverkade av stadig MDF med yta av tålig melamin, det ger hållbara möbler som kommer pryda sin plats i lång tid framöver.Vitrinskåp med två vitrindörrar, två dörrar och fyra hyllplan.Mått Bredd: 93 cmDjup: 42 cmHöjd: 175 cmDenna möbel kan vid montering kräva enklare verktyg såsom skruvdragare, hammare och vinkelhake.

Söker du ännu mer info om SEGUR Vitrinskåp Ljus Ek från tillverkaren SEGUR? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Förvaring.

REA på SEGUR Vitrinskåp Ljus Ek

Just nu är det tillfällig REA på SEGUR Vitrinskåp Ljus Ek och du kan köpa för 3 605 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 3 795 kr, vilket ger dig en rabatt på 5%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: SEGUR Vitrinskåp Ljus Ek
  • Artikelnummer: 6362300131703145
  • Kategori: Förvaring
  • Varumärke: SEGUR
  • Taggar: förvaring,inomhus,vitrinskåp
  • Pris: 3 605 kr 3 795 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa SEGUR Vitrinskåp Ljus Ek från SEGUR och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på SEGUR Vitrinskåp Ljus Ek ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SEGUR som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya SEGUR Vitrinskåp Ljus Ek.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.