Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
SÄNGKISTA

SÄNGKISTA Savanna ljusgrå

SÄNGKISTA Savanna ljusgrå är en produkt för förvaring med en läcker design i kategorin förvaring från SÄNGKISTA. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 2 055 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om SÄNGKISTA Savanna ljusgrå från SÄNGKISTA

Sängkista i ljusgrått tyg. En sängkista är perfekt som extra förvaring i sovrummet. Här kan du lägga överkast och prydnadskuddar under natten, eller kanske extratäcken för gäster. Våra sängkistor finns i flera snygga färger för att matcha just din säng och smak. Välj även vilka ben du föredrar.Förvaringslåda i ljusgrått tyg.Mått Bredd: 130 cmDjup: 46 cmHöjd: 48 cm (Utan ben)

Söker du ännu mer info om SÄNGKISTA Savanna ljusgrå från tillverkaren SÄNGKISTA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Förvaring.

  • Produktnamn: SÄNGKISTA Savanna ljusgrå
  • Artikelnummer: 6362300586536785
  • Kategori: Förvaring
  • Varumärke: SÄNGKISTA
  • Taggar: inomhus,sängar,sängkista
  • Pris: 2 055 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa SÄNGKISTA Savanna ljusgrå från SÄNGKISTA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på SÄNGKISTA Savanna ljusgrå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SÄNGKISTA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya SÄNGKISTA Savanna ljusgrå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.