Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ORION

ORION Cafébord + 4 stolar Vit

ORION Cafébord + 4 stolar Vit är en produkt för förvaring med ljuvlig och dekorativ formgivning i kategorin förvaring från ORION. Du kan köpa den hos Furniturebox för kostnaden 2 085 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om ORION Cafébord + 4 stolar Vit från ORION

ORION Cafégrupp är en praktisk möbelgrupp i shabby chic-stil bestående av ett cafébord och fyra stycken stolar. Dess utförande i aluminium påminner mycket om konstsmide. Här blandas klassiska former med moderna funktioner och både bordet och stolarna är hopfällbara för praktisk förvaring. I ORION-Serien finner du även tre funktionella hyllor som finns att köpa separat.

Söker du ännu mer info om ORION Cafébord + 4 stolar Vit från tillverkaren ORION? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Förvaring.

REA på ORION Cafébord + 4 stolar Vit

Just nu är det tillfällig REA på ORION Cafébord + 4 stolar Vit och du kan köpa för 2 085 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 2 195 kr, vilket ger dig en rabatt på 5%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: ORION Cafébord + 4 stolar Vit
  • Artikelnummer: 6362300590677963
  • Kategori: Förvaring
  • Varumärke: ORION
  • Taggar: balkongmöbler,utemöbelgrupper,utomhus
  • Pris: 2 085 kr 2 195 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ORION Cafébord + 4 stolar Vit från ORION och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ORION Cafébord + 4 stolar Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ORION som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ORION Cafébord + 4 stolar Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.