Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
info@royaldesign.se
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Kartell

Optic Kub Med Dörr, Grå

Optic Kub Med Dörr, Grå är en produkt för förvaring med ljuvlig och dekorativ formgivning i kategorin förvaring från Kartell. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 2 786 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om Optic Kub Med Dörr, Grå från Kartell

Optic från Kartell. Denna mångsidiga kub är en spännande inredningsdetalj. Optic är en förvaring i form av en kvadratisk box med antingen en öppen sida eller med dörr. Tack vare att man kan stapla dem på varandra uppstår möjligheten att skapa en vacker hylla, pelare eller ett enstaka litet bord. Material: PMMA. Kan användas utomhus.

Söker du ännu mer info om Optic Kub Med Dörr, Grå från tillverkaren Kartell? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Förvaring.

  • Produktnamn: Optic Kub Med Dörr, Grå
  • Artikelnummer: 4689600643951826
  • Kategori: Förvaring
  • Varumärke: Kartell
  • Taggar:
  • Pris: 2 786 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Optic Kub Med Dörr, Grå från Kartell och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Optic Kub Med Dörr, Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Kartell som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Optic Kub Med Dörr, Grå med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.