Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
NORMANDIE

NORMANDIE TV-bänk 100 Vit

NORMANDIE TV-bänk 100 Vit är en produkt för förvaring med intagande design i kategorin förvaring från NORMANDIE. Du kan köpa den hos Furniturebox för varukostnaden 2 495 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om NORMANDIE TV-bänk 100 Vit från NORMANDIE

Normandie lånar sin design från svunna tider. Med sina arbetade detaljer och genomtänkta utformning blir det vackra och karaktärsfulla möbler som ger ditt hem en känsla av tidlös elegans. Kombinera gärna flera delar ur serien för att skapa en stilren helhet.Liten TV-bänk med två dörrar i vitlaserad massiv furu.StorlekBredd: 100 cmDjup: 41 cmHöjd: 46 cm

Söker du ännu mer info om NORMANDIE TV-bänk 100 Vit från tillverkaren NORMANDIE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Förvaring.

  • Produktnamn: NORMANDIE TV-bänk 100 Vit
  • Artikelnummer: 6362300702493739
  • Kategori: Förvaring
  • Varumärke: NORMANDIE
  • Taggar: förvaring,inomhus,tv-bänkar
  • Pris: 2 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa NORMANDIE TV-bänk 100 Vit från NORMANDIE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på NORMANDIE TV-bänk 100 Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från NORMANDIE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya NORMANDIE TV-bänk 100 Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.