Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
LYNGDAL

LYNGDAL Skoskåp 3 dörrar Vit/Ek

LYNGDAL Skoskåp 3 dörrar Vit/Ek är en produkt för förvaring med en ögonskön design i kategorin förvaring från LYNGDAL. Du kan köpa den hos Furniturebox för beloppet 2 995 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Stilren och tidlös skapelse. Träslaget ek är gulbrunt och har en markerad struktur. Klassiskt träslag som passar alla stilar.

Mer info om LYNGDAL Skoskåp 3 dörrar Vit/Ek från LYNGDAL

LYNGDAL-serien erbjuder stilrena och funktionella hallmöbler i nordisk anda. Med rak design och tidlös färgsättning i vitt och ek passar möblerna enkelt in i många hem. Serien innehåller möbler för sko- och klädförvaring av olika slag. Skoskåp med tre skoutdrag.

Söker du ännu mer info om LYNGDAL Skoskåp 3 dörrar Vit/Ek från tillverkaren LYNGDAL? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Förvaring.

  • Produktnamn: LYNGDAL Skoskåp 3 dörrar Vit/Ek
  • Artikelnummer: 6362300575552054
  • Kategori: Förvaring
  • Varumärke: LYNGDAL
  • Taggar: förvaring,inomhus,skoskåp
  • Pris: 2 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa LYNGDAL Skoskåp 3 dörrar Vit/Ek från LYNGDAL och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på LYNGDAL Skoskåp 3 dörrar Vit/Ek ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från LYNGDAL som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya LYNGDAL Skoskåp 3 dörrar Vit/Ek.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.