Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
KIVIK

KIVIK TV-Bänk 187 Vit

KIVIK TV-Bänk 187 Vit är en produkt för förvaring med praktfull formgivning i kategorin förvaring från KIVIK. Du kan köpa den hos Furniturebox för priset 3 995 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen vit. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Träslaget björk som den är skapad utav ger en ljus och behaglig känsla till ditt hem. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om KIVIK TV-Bänk 187 Vit från KIVIK

Kivik är en serie moderna möbler som med sin lätta och ljusa design i vitt är ett självklart val i det moderna hemmet. Kivik är tillverkad med kvalité och detaljer i fokus t.ex. är lådorna tillverkade i stabil plywood med mjukstängning. Med sin vita färg blir Kivik ett snyggt komplement till andra möbler i vitt men den vilsamma färgskalan kan också matcha inredning i nästintill alla färger. Kivik är tillverkad i massiv björk och MDF, de olika materialen är valda för att ge en möbel som är underhållsfri, inte spricker eller bågnar, är rep- och slagtålig och tål dom flesta vätskor under kortare tid.TV-bänk i vit björk/MDF.MåttBredd: 187,5 cmDjup: 40 cmHöjd: 57 cmHyllmåttBredd: 94 cmDjup: 37 cmHöjd (2 st): 16,5 cm

Söker du ännu mer info om KIVIK TV-Bänk 187 Vit från tillverkaren KIVIK? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Förvaring.

  • Produktnamn: KIVIK TV-Bänk 187 Vit
  • Artikelnummer: 6362300702461105
  • Kategori: Förvaring
  • Varumärke: KIVIK
  • Taggar: förvaring,inomhus,tv-bänkar
  • Pris: 3 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa KIVIK TV-Bänk 187 Vit från KIVIK och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på KIVIK TV-Bänk 187 Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från KIVIK som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya KIVIK TV-Bänk 187 Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.