Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
HOLLY

HOLLY Dynlåda Vit

HOLLY Dynlåda Vit är en produkt för förvaring med mycket tilltalande design i kategorin förvaring från HOLLY. Du kan köpa den hos Furniturebox för varukostnaden 3 995 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen vit. Klassisk skandinavisk design - perfekt för det skandinaviska hemmet och stilen. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om HOLLY Dynlåda Vit från HOLLY

HOLLY är ett ett snyggt och praktiskt dynskåp som även passar utmärkt för förvaring av ljuslykor och andra tillbehör. Skåpet har en toppskiva i glas och består i övrigt av konstrotting som flätats över en stadig stomme i aluminium. Skåpet är försett med två hjul och ett hantag som gör det mycket lätt att flytta vid behov. Skandinavisk design i toppklass!Dynskåp i vit konstrotting med två hjul och två gasdämpare.

Söker du ännu mer info om HOLLY Dynlåda Vit från tillverkaren HOLLY? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Förvaring.

  • Produktnamn: HOLLY Dynlåda Vit
  • Artikelnummer: 6362300666014734
  • Kategori: Förvaring
  • Varumärke: HOLLY
  • Taggar: dynbox,trädgårdstillbehör,utomhus
  • Pris: 3 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa HOLLY Dynlåda Vit från HOLLY och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på HOLLY Dynlåda Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från HOLLY som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya HOLLY Dynlåda Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från HOLLY