Varumärke
Om Designtorget:
Kända och okända designers
Bästa presentbutiken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
08-462 35 20
designtorget.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning

Hatthylla/skohylla Nostalgi ek-aluminium

Hatthylla/skohylla Nostalgi ek-aluminium är en produkt för förvaring med mycket tilltalande design i kategorin förvaring. Du kan köpa den hos Designtorget för varukostnaden 1 210 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. En riktig klassiker som aldrig kommer gå ur tiden.

Mer info om Hatthylla/skohylla Nostalgi ek-aluminium

Retrosnygga hatt- och skohyllan Nostalgi ritades 1937 av Gunnar Bolin. Hyllan har kommit och gått genom decennierna, men ses idag som en klassiker i svensk

Söker du ännu mer info om Hatthylla/skohylla Nostalgi ek-aluminium? Klicka på knappen ovan till Designtorget för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Förvaring.

  • Produktnamn: Hatthylla/skohylla Nostalgi ek-aluminium
  • Artikelnummer: 1056600857513536
  • Kategori: Förvaring
  • Taggar: förvaring,hall,hall-&-förvaring,hyllor
  • Pris: 1 210 kr
  • Säljs hos: Designtorget
 
  • Om du är intresserad av att köpa Hatthylla/skohylla Nostalgi ek-aluminium från och klickat dig vidare till butiken Designtorget så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Hatthylla/skohylla Nostalgi ek-aluminium ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Designtorget får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Hatthylla/skohylla Nostalgi ek-aluminium med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.