Varumärke
Om Designtorget:
Kända och okända designers
Bästa presentbutiken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
08-462 35 20
designtorget.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning

Hängare Wardrope Authentics röd

Hängare Wardrope Authentics röd är en produkt för förvaring med mycket tilltalande design i kategorin förvaring. Du kan köpa den hos Designtorget för kostnaden 750 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Denna produkt är i färgen röd. Måttangivelser och storlek finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Hängare Wardrope Authentics röd

Minimal klädförvaring för trånga utrymmen, perfekt för hall eller badrum. Fyra y-formade krokar av porslin flyttas till önskad höjd på repet. Kroken fixeras direkt av

Söker du ännu mer info om Hängare Wardrope Authentics röd? Klicka på knappen ovan till Designtorget för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Förvaring.

  • Produktnamn: Hängare Wardrope Authentics röd
  • Artikelnummer: 1056600857660521
  • Kategori: Förvaring
  • Taggar: hall-&-förvaring-,hall,förvaring,-knoppar-&-krokar,knoppar,krokar
  • Pris: 750 kr
  • Säljs hos: Designtorget
 
  • Om du är intresserad av att köpa Hängare Wardrope Authentics röd från och klickat dig vidare till butiken Designtorget så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Hängare Wardrope Authentics röd ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Designtorget får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Hängare Wardrope Authentics röd med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.