Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
DONEGAN

DONEGAN TV-Bänk 160 Valnöt

DONEGAN TV-Bänk 160 Valnöt är en produkt för förvaring med en mycket snygg formgivning i kategorin förvaring från DONEGAN. Du kan köpa den hos Furniturebox för beloppet 2 495 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Den koppar som pryder denna designprodukt ger den en lyster och lyxkänsla som är svårslagen.

Mer info om DONEGAN TV-Bänk 160 Valnöt från DONEGAN

DONEGAN TV-Bänk erbjuder praktisk förvaring bakom en stilren exteriör. Med sin enkla, raka design och snygga metalldetaljer är DONEGAN distinkt samtidigt som den enkelt samspelar med övrig inredning. Höga ben i metall skänker serien ett lätt och luftigt uttryck. DONEGAN TV-Bänk finns i flera storlekar och färger.TV-bänk med två lådor och två dörrar. Bakom varje dörr finns ett hyllplan. Utsida och insida i valnötsmönstrad melamin med kopparfärgade handtag och ben.

Söker du ännu mer info om DONEGAN TV-Bänk 160 Valnöt från tillverkaren DONEGAN? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Förvaring.

  • Produktnamn: DONEGAN TV-Bänk 160 Valnöt
  • Artikelnummer: 6362301273995352
  • Kategori: Förvaring
  • Varumärke: DONEGAN
  • Taggar: förvaring,inomhus,tv-bänkar
  • Pris: 2 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa DONEGAN TV-Bänk 160 Valnöt från DONEGAN och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på DONEGAN TV-Bänk 160 Valnöt ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från DONEGAN som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya DONEGAN TV-Bänk 160 Valnöt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.