Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
CESTA

CESTA Dynskåp Natur

CESTA Dynskåp Natur är en produkt för förvaring med en mycket snygg formgivning i kategorin förvaring från CESTA. Du kan köpa den hos Furniturebox för kostnaden 2 845 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Klassisk skandinavisk design - perfekt för det skandinaviska hemmet och stilen. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om CESTA Dynskåp Natur från CESTA

CESTA är ett ett snyggt och praktiskt dynskåp som även passar utmärkt för förvaring av ljuslykor och andra tillbehör. Skåpet har en toppskiva i glas och består i övrigt av konstrotting som flätats över en stadig stomme i aluminium. Under toppskivan finns ett öppet hyllplan samt ett skåp med två dörrar. Skandinavisk design i toppklass!Dynskåp i naturfärgad konstrotting med toppskiva i glas, öppen hylla och två skåpdörrar.

Söker du ännu mer info om CESTA Dynskåp Natur från tillverkaren CESTA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Förvaring.

REA på CESTA Dynskåp Natur

Just nu är det tillfällig REA på CESTA Dynskåp Natur och du kan köpa för 2 845 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 2 995 kr, vilket ger dig en rabatt på 5%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: CESTA Dynskåp Natur
  • Artikelnummer: 6362300666008366
  • Kategori: Förvaring
  • Varumärke: CESTA
  • Taggar: dynbox,trädgårdstillbehör,utomhus
  • Pris: 2 845 kr 2 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa CESTA Dynskåp Natur från CESTA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på CESTA Dynskåp Natur ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från CESTA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya CESTA Dynskåp Natur.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.