Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Muubs

Basket Korg 40x30cm, Natur

Basket Korg 40x30cm, Natur är en produkt för förvaring med stilren utformning i kategorin förvaring från Muubs. Du kan köpa den hos RoyalDesign för den nätta summan 745 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Basket Korg 40x30cm, Natur från Muubs

Tre förvaringskorgar tillverkade i vattenhyacint. Korgarna består av tre olika storlekar och ryms i varandra. Perfekta att ha i en byrå för bra och snygg förvaring. Stoppa undan mössor, vantar och halsdukar eller låt korgarna pryda hatthyllan.

Söker du ännu mer info om Basket Korg 40x30cm, Natur från tillverkaren Muubs? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Förvaring.

  • Produktnamn: Basket Korg 40x30cm, Natur
  • Artikelnummer: 4689600655778492
  • Kategori: Förvaring
  • Varumärke: Muubs
  • Taggar:
  • Pris: 745 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Basket Korg 40x30cm, Natur från Muubs och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Basket Korg 40x30cm, Natur ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Muubs som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Basket Korg 40x30cm, Natur med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.