Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ALVDALEN

ALVDALEN Cafégrupp Svart/Brun

ALVDALEN Cafégrupp Svart/Brun är en produkt för förvaring med en riktigt snygg design i kategorin förvaring från ALVDALEN. Du kan köpa den hos Furniturebox för kostnaden 795 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell.

Mer info om ALVDALEN Cafégrupp Svart/Brun från ALVDALEN

ALVDALEN är en robust cafégrupp i stål och konstrotting. Det runda bordet är i stål med en skiva i härdat glas för hög säkerhet. Stapelstolarna kommer i en kombination av metall och brun Quató?-rotting och är stapelbara för praktisk förvaring. Quató? är konstrottingfibrer med hög beständighet mot kyla, värme och UV-strålning. Dessa konstrottingmöbler har god sittkomfort och kräver inget speciellt underhåll annat än normal avtorkning.Cafegrupp innehållandes et runt bord och två stycken stapelstolar.

Söker du ännu mer info om ALVDALEN Cafégrupp Svart/Brun från tillverkaren ALVDALEN? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Förvaring.

  • Produktnamn: ALVDALEN Cafégrupp Svart/Brun
  • Artikelnummer: 6362300590676869
  • Kategori: Förvaring
  • Varumärke: ALVDALEN
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-utemöbelgrupper-,utemöbelgrupper,-balkongmöbler,balkongmöbler
  • Pris: 795 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ALVDALEN Cafégrupp Svart/Brun från ALVDALEN och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ALVDALEN Cafégrupp Svart/Brun ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ALVDALEN som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ALVDALEN Cafégrupp Svart/Brun.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från ALVDALEN