Varumärke
VITA

Acorn polerad mässing med sladd Taklampa - vit sladd VITA

Acorn polerad mässing med sladd Taklampa - vit sladd VITA är en fönsterlampa med en riktigt snygg design i kategorin fönsterlampor från VITA. Du kan köpa den hos Frapp för den nätta summan 709 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen vit. Delarna i mässing ger den ett lyster och känsla av modernt formspråk som ligger helt rätt i tiden. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Acorn polerad mässing med sladd Taklampa - vit sladd VITA från VITA

Modern och enkel lampa från VITA, designad av Jacob Rudbeck. Lampan består av tre delar; en silikonkopp, klarglas och detaljer i polerad mässing. Lampan passar utmärkt som fönsterlampa eller ovanför matbordet! Finns i olika färger. 2,1 meter textilklädd sladd ingår!DiameterØ: 14 cmHöjd: 16 cmMaterial: Glas, silikon, aluminiumDesign: Jacob Rudbeck MAX 60 WE27 / E26

Söker du ännu mer info om Acorn polerad mässing med sladd Taklampa - vit sladd VITA från tillverkaren VITA? Klicka på knappen ovan till Frapp för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fönsterlampor.

  • Produktnamn: Acorn polerad mässing med sladd Taklampa - vit sladd VITA
  • Artikelnummer: 5057800837930599
  • Kategori: Fönsterlampor
  • Varumärke: VITA
  • Taggar: taklampor
  • Pris: 709 kr
  • Säljs hos: Frapp
 
  • Om du är intresserad av att köpa Acorn polerad mässing med sladd Taklampa - vit sladd VITA från VITA och klickat dig vidare till butiken Frapp så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Acorn polerad mässing med sladd Taklampa - vit sladd VITA ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från VITA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Acorn polerad mässing med sladd Taklampa - vit sladd VITA.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.