Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Decotique

Le Grand Air 3-Sitssoffa, Grå

Le Grand Air 3-Sitssoffa, Grå är en av våra favoritprodukter på MallofDesign.se med en ögonskön design i kategorin våra favoriter just nu från Decotique. Du kan köpa den hos RoyalDesign för beloppet 13 995 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om Le Grand Air 3-Sitssoffa, Grå från Decotique

Soffans klädsel handtvättas i 30 grader. 7 st kuddar ingår tillsammans med soffan. Material: 44% Bomull, 37% Viskos, 19% Linne. Klädseln kommer i separat förpackning. Stoppningen innhåller en mix av polyesterfiber och sjöfågelfjäder för en bekväm sittkomfort. Sitthöjd: 40 cm, sittdjup utan kuddar: 77 cm

Söker du ännu mer info om Le Grand Air 3-Sitssoffa, Grå från tillverkaren Decotique? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Våra favoriter just nu.

  • Produktnamn: Le Grand Air 3-Sitssoffa, Grå
  • Artikelnummer: 4689600495336852
  • Kategori: Våra favoriter just nu
  • Varumärke: Decotique
  • Taggar:
  • Pris: 13 995 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Le Grand Air 3-Sitssoffa, Grå från Decotique och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Le Grand Air 3-Sitssoffa, Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Decotique som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Le Grand Air 3-Sitssoffa, Grå med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.