Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
kundservice@furniturebox.se
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
FATBOY

FATBOY BUGGLE-UP RED

FATBOY BUGGLE-UP RED är en fatboy med en trevlig formgivning i kategorin fatboy från FATBOY. Du kan köpa den hos Furniturebox för beloppet 2 705 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen röd. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om FATBOY BUGGLE-UP RED från FATBOY

Fatboy buggle-up passar alla landskap. Den är terränggående utan hjul och överlever framgångsrikt på grund av sin skyddande regn-, smuts- och UV-resistenta beläggning. Den är så tuff och tålig som man förväntar sig att den ska vara. Fatboy buggle-up är extrem! Buggle-up kan användas antingen som en vanlig Fatboy, eller spännas upp med sidobanden så att den liknar en soffa. Eftersom den är gjord för att användas utomhus är den tålig och kan lätt tvättas eller spolas av. Den här tål att användas!Om FatboyFatboy är ett märke känt för sina gigantiska kuddar i alla möjliga färger och utföranden. De gör också många andra populära produkter som lampor, parasoll och hundkuddar. Polyester med PVC-lager.Röd. Finns i många snygga färger.MåttLängd: 190 cmBredd: 140 cm

Söker du ännu mer info om FATBOY BUGGLE-UP RED från tillverkaren FATBOY? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fatboy.

  • Produktnamn: FATBOY BUGGLE-UP RED
  • Artikelnummer: 6362300578634559
  • Kategori: Fatboy
  • Varumärke: FATBOY
  • Taggar: inomhus-,inomhus,-fatboy,fatboy
  • Pris: 2 705 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa FATBOY BUGGLE-UP RED från FATBOY och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på FATBOY BUGGLE-UP RED ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från FATBOY som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya FATBOY BUGGLE-UP RED.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.