Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
VIPER

VIPER Grupp Svart

VIPER Grupp Svart är en fåtölj med en väldigt tjusig formgivning i kategorin fåtöljer från VIPER. Du kan köpa den hos Furniturebox för beloppet 13 195 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om VIPER Grupp Svart från VIPER

VIPER soffgrupp i svart konstrotting.ÖVIPER är en klassiskt stram konstrottinggrupp med kubisk form. Njut i sommarsolen med vänner och familj i en bekväm och snygg loungegrupp i högkvalitativ Quató?-rotting i två snygga färger. Quató? är konstrottingfibrer med hög beständighet mot kyla, värme och UV-strålning. Dessa konstrottingmöbler har god sittkomfort och kräver inget speciellt underhåll annat än normal avtorkning. Hela gruppen levereras i samma kartong och dynor ingår.Grupp bestående utav 1 soffa, 2 fåtöljer och ett bord i svart konstrotting och härdat glas. Enfärgade svarta dynor ingår.Fåtölj MåttÖBredd: 92 cmDjup: 78 cmHöjd: 66 cmSitthöjd: 30 cmSittdjup: 64 cmSoffa MåttBredd: 219 cmDjup: 78 cmHöjd: 66 cmSitthöjd: 30 cmSittdjup: 64 cmBord MåttÖLängd: 90 cmBredd: 60 cmHöjd: 41 cmDynans tjocklek till möblerna: 12 cm

Söker du ännu mer info om VIPER Grupp Svart från tillverkaren VIPER? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer.

  • Produktnamn: VIPER Grupp Svart
  • Artikelnummer: 6362300579502255
  • Kategori: Fåtöljer
  • Varumärke: VIPER
  • Taggar: loungemöbler,utemöbelgrupper,utomhus
  • Pris: 13 195 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa VIPER Grupp Svart från VIPER och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på VIPER Grupp Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från VIPER som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya VIPER Grupp Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.