Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
MATISSE

MATISSE Loungegrupp Grå

MATISSE Loungegrupp Grå är en fåtölj med elegant & läcker design i kategorin fåtöljer från MATISSE. Du kan köpa den hos Furniturebox för priset 7 995 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om MATISSE Loungegrupp Grå från MATISSE

MATISSE är en snygg och modern möbelserie innehållandes utemöbler för den stilmedvetne konsumenten. I serie finner du två loungegrupper samt en matchande dynlåda. Seriens tydligaste kännetecken är möblernas klädsel i grått textilene-tyg vilket är ett fräscht drag som piggar upp. Möblerna har en stomme i aluminium vilket borgar för lättflyttade möbler som även är smidiga att förvara under vinterhalvåret. Skandinavisk design i toppklass!Grå loungegrupp bestående av en soffa, två fåtöljer samt ett soffbord. Möblerna har en stomme i aluminium och är klädda i ljusgrått textilene-tyg. Dynor ingår.MåttSoffaFåtöljBordBredd: 140 cmDjup: 70 cmHöjd: 64 cmBredd: 70 cmDjup: 70 cmHöjd: 64 cmLängd: 100 cm Bredd: 50 cmHöjd: 50 cm

Söker du ännu mer info om MATISSE Loungegrupp Grå från tillverkaren MATISSE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer.

  • Produktnamn: MATISSE Loungegrupp Grå
  • Artikelnummer: 6362300666013803
  • Kategori: Fåtöljer
  • Varumärke: MATISSE
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-utemöbelgrupper-,utemöbelgrupper,-loungemöbler,loungemöbler
  • Pris: 7 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa MATISSE Loungegrupp Grå från MATISSE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på MATISSE Loungegrupp Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från MATISSE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya MATISSE Loungegrupp Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.