Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
HAMPTON

HAMPTON Grupp Gråbeige

HAMPTON Grupp Gråbeige är en fåtölj med mycket tilltalande design i kategorin fåtöljer från HAMPTON. Du kan köpa den hos Furniturebox för kostnaden 10 195 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om HAMPTON Grupp Gråbeige från HAMPTON

HAMPTON-serien är en funktionell och exklusiv grupp utemöbler i konstrotting, som i kombination med sina mer cirkulära former har den blivit en favorit som platsar på vilken veranda eller balkong som helst. fåtöljen är som gjord för att bara sjunka ner i och koppla av, den medföljande dynan är väldigt bekväm. Tack vare sina mindre mått kanske den inte kvalar in som den bredaste fåtöljen, men desto mysigare blir det och tillsammans med fotpallen är det en vinnande kombination.Gruppens rundade former ger ett hemtrevligt intryck oavsett om den står på balkongen, verandan eller ute i trädgården vilket kommer höja mysfaktorn rejält. Den är perfekt om du har en mindre plats som du vill inreda, eller som komplement till din stora uteplats. Oavsett hur du vill ha det så kommer den här möbelgruppens kvalité, komfort och utseende inte att svika dig.Konstrottinggrupp bestående av två fåtöljer, två pallar och ett bord med skiva i härdat glas. Dynor ingår.Mått fåtöljBredd: 68 cmDjup: 67 cmHöjd: 99 cmMått pallBredd: 55 cmDjup: 47 cmHöjd: 41 cmMått bordLängd: 68 cmBredd: 67 cmHöjd: 46 cm

Söker du ännu mer info om HAMPTON Grupp Gråbeige från tillverkaren HAMPTON? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer.

  • Produktnamn: HAMPTON Grupp Gråbeige
  • Artikelnummer: 6362300585432922
  • Kategori: Fåtöljer
  • Varumärke: HAMPTON
  • Taggar: loungemöbler,utemöbelgrupper,utomhus
  • Pris: 10 195 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa HAMPTON Grupp Gråbeige från HAMPTON och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på HAMPTON Grupp Gråbeige ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från HAMPTON som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya HAMPTON Grupp Gråbeige.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.