Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
DENNY

DENNY Loungegrupp Vit/Grå

DENNY Loungegrupp Vit/Grå är en fåtölj med en mycket snygg formgivning i kategorin fåtöljer från DENNY. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 14 995 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om DENNY Loungegrupp Vit/Grå från DENNY

DENNY är en väldesignad och praktisk utemöbelserie för den stilmedvetne. Serien innehåller Sittmöbler bord i konstrotting. Möblerna har ett mjukt och gediget formspråk som signalerar kvalitet och även ett visst mått av estetiskt nytänkande. De är tillverkade konstrotting som flätats över en stadig stomme av aluminium. DENNY är som en måttfull, varm bris i sommarnatten!Gediget formspråk som signalerar kvalitet och även ett visst mått av estetiskt nytänkandeLoungegrupp i konstrotting med en soffa, två fåtöljer och ett soffbord med glasskiva. Dynor ingår.MåttSoffaFåtöljSoffbordBredd: 217 cmDjup: 90 cmHöjd: 105 cmBredd: 68 cmDjup: 90 cmHöjd: 105 cmLängd: 130 cm Bredd: 70 cmHöjd: 63 cm

Söker du ännu mer info om DENNY Loungegrupp Vit/Grå från tillverkaren DENNY? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer.

  • Produktnamn: DENNY Loungegrupp Vit/Grå
  • Artikelnummer: 6362300666009381
  • Kategori: Fåtöljer
  • Varumärke: DENNY
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-utemöbelgrupper-,utemöbelgrupper,-loungemöbler,loungemöbler
  • Pris: 14 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa DENNY Loungegrupp Vit/Grå från DENNY och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på DENNY Loungegrupp Vit/Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från DENNY som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya DENNY Loungegrupp Vit/Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från DENNY