Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ALCUDIA

ALCUDIA Soffsittdyna Ribbad Beige/Brun

ALCUDIA Soffsittdyna Ribbad Beige/Brun är en fåtölj med en riktigt snygg design i kategorin fåtöljer från ALCUDIA. Du kan köpa den hos Furniturebox för det bra priset 895 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om ALCUDIA Soffsittdyna Ribbad Beige/Brun från ALCUDIA

ALCUDIA är en serie klassiska konstrottingmöbler med stil. Serien består av en tresitssoffa, en fåtölj, en snurrfåtölj, två bordsmodeller samt speciellt framtagna dynor för ännu högre sittkomfort. För dig som söker mysiga möbler med den rätta rotting-looken.Denna ribbade dyna är speciellt framtagen för maximera komforten i ALCUDIA Seriens sittmöbler.MåttBredd: 165 cmDjup: 65 cmTjocklek: 10 cm

Söker du ännu mer info om ALCUDIA Soffsittdyna Ribbad Beige/Brun från tillverkaren ALCUDIA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer.

  • Produktnamn: ALCUDIA Soffsittdyna Ribbad Beige/Brun
  • Artikelnummer: 6362300585460372
  • Kategori: Fåtöljer
  • Varumärke: ALCUDIA
  • Taggar: bänkdyna,stolsdynor,utomhus
  • Pris: 895 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ALCUDIA Soffsittdyna Ribbad Beige/Brun från ALCUDIA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ALCUDIA Soffsittdyna Ribbad Beige/Brun ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ALCUDIA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ALCUDIA Soffsittdyna Ribbad Beige/Brun.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.