Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
WEB

WEB Fåtölj Grön

WEB Fåtölj Grön är en fåtölj med en strålande tjusig design i kategorin fåtöljer & sittpuffar från WEB. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 1 295 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen grön. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om WEB Fåtölj Grön från WEB

WEB är en fåtölj som väcker uppmärksamhet i samma sekund som man lägger ögonen på den, med sin design så kan man tro att det är någon fåtölj som kommer från en film. Fåtöljen klarar sig utmärkt på egen hand och skänker behag åt både kropp och själ. Ett tips är att komplettera fåtöljen med prydnadskuddar för ökad komfort.Fåtölj i grönlackat stål och sits i grönfärgad konstmaterial, komplettera gärna fåtöljen med prydnadskuddar.MåttBredd: 79 cmDjup: 97 cmHöjd: 82 cm

Söker du ännu mer info om WEB Fåtölj Grön från tillverkaren WEB? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer & Sittpuffar.

  • Produktnamn: WEB Fåtölj Grön
  • Artikelnummer: 6362300579496818
  • Kategori: Fåtöljer & Sittpuffar
  • Varumärke: WEB
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-fåtöljer-,fåtöljer,-loungefåtölj,loungefåtölj
  • Pris: 1 295 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa WEB Fåtölj Grön från WEB och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på WEB Fåtölj Grön ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från WEB som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya WEB Fåtölj Grön.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från WEB