Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
WALDEN

WALDEN Vilfåtölj Svart/Grå

WALDEN Vilfåtölj Svart/Grå är en fåtölj med en strålande tjusig design i kategorin fåtöljer & sittpuffar från WALDEN. Du kan köpa den hos Furniturebox för varukostnaden 2 195 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell.

Mer info om WALDEN Vilfåtölj Svart/Grå från WALDEN

WALDEN är en charmig och retrodoftande serie innehållandes cafémöbler. I serien finner du olika stolar och cafébord. Den uppiggande designen med fingerfärdigt lindad konstrotting charmar de flesta och ger klara sextiotalsvibbar. Möblerna har en stomme i stål. En mysig serie för sommarens alla tillfällen.Den uppiggande designen med fingerfärdigt lindad konstrotting charmar de flestaSnygg vilfåtölj med sits i turkos konstrotting och stomme i stål.

Söker du ännu mer info om WALDEN Vilfåtölj Svart/Grå från tillverkaren WALDEN? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer & Sittpuffar.

  • Produktnamn: WALDEN Vilfåtölj Svart/Grå
  • Artikelnummer: 6362300666014830
  • Kategori: Fåtöljer & Sittpuffar
  • Varumärke: WALDEN
  • Taggar: fåtöljer,konstrottingfåtölj,utomhus
  • Pris: 2 195 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa WALDEN Vilfåtölj Svart/Grå från WALDEN och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på WALDEN Vilfåtölj Svart/Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från WALDEN som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya WALDEN Vilfåtölj Svart/Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.