Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
SEATTLE

SEATTLE Reclinerfåtölj Svart

SEATTLE Reclinerfåtölj Svart är en fåtölj med en läcker design i kategorin fåtöljer & sittpuffar från SEATTLE. Du kan köpa den hos Furniturebox för beloppet 4 495 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Skinnet som pryder den är av hög kvalitét.

Mer info om SEATTLE Reclinerfåtölj Svart från SEATTLE

Reclinerfåtölj i svart skinn och skai. SEATTLE reclinerfåtölj är den optimala slapparfåtöljen. Den har generöst med stoppning och en bekväm reclinerfuktion så att du kan luta dig tillbaka efter en lång dag. Matcha gärna med modulsoffan i samma serie.SEATTLE är en modulserie med recliner. Med hjälp av de olika modulerna kan du själv bygga ihop soffan precis som du vill ha den, med plats för hela familjen. Modulerna är klädda i svart skinn och skai med en snygg ljus kontrastsöm som ger dem lite extra karaktär. Alla sittmoduler har en reclinerfunktion som aktiveras med ett enkelt grepp. Bland modulerna finns dessutom en bordssektion med förvaringslåda och mugghållare. SEATTLE är med andra ord den optimala hemmabiosoffan!Snurrbar reclinerfåtölj i svart skinn och skai.MåttBredd: 88 cmDjup: 98 cmHöjd: 104 cmSitthöjd: ca 53 cm

Söker du ännu mer info om SEATTLE Reclinerfåtölj Svart från tillverkaren SEATTLE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer & Sittpuffar.

  • Produktnamn: SEATTLE Reclinerfåtölj Svart
  • Artikelnummer: 6362301648740158
  • Kategori: Fåtöljer & Sittpuffar
  • Varumärke: SEATTLE
  • Taggar: fåtöljer,inomhus,reclinerfåtölj
  • Pris: 4 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa SEATTLE Reclinerfåtölj Svart från SEATTLE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på SEATTLE Reclinerfåtölj Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SEATTLE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya SEATTLE Reclinerfåtölj Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.