Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
RÅÅ

RÅÅ Fåtölj Whitewash

RÅÅ Fåtölj Whitewash är en fåtölj med en praktfull design i kategorin fåtöljer & sittpuffar från RÅÅ. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 1 695 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om RÅÅ Fåtölj Whitewash från RÅÅ

Denna stadiga rottingfåtölj i klassiskt utförande passar såväl inne som ute och sprider en känsla av hemtrevnad som få möbler i andra material kan leverera. Dess runda formspråk och bleka whitewash-utförande bidrar till elegans i det annars rustika uttrycket. Kombinera gärna med RÅÅ Bord, och möbler ur PRAKTÖ SERIEN. Dyna kan köpas separatMåttBredd: 54 cmDjup: 54 cmHöjd: 85 cm

Söker du ännu mer info om RÅÅ Fåtölj Whitewash från tillverkaren RÅÅ? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer & Sittpuffar.

  • Produktnamn: RÅÅ Fåtölj Whitewash
  • Artikelnummer: 6362300585433085
  • Kategori: Fåtöljer & Sittpuffar
  • Varumärke: RÅÅ
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-fåtöljer-,fåtöljer,-rottingfåtölj,rottingfåtölj
  • Pris: 1 695 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa RÅÅ Fåtölj Whitewash från RÅÅ och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på RÅÅ Fåtölj Whitewash ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från RÅÅ som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya RÅÅ Fåtölj Whitewash.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.