Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Swedese

Primo Fåtölj Låg Rygg, Svart

Primo Fåtölj Låg Rygg, Svart är en fåtölj med en läcker form i kategorin fåtöljer & sittpuffar från Swedese. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det trevliga priset 7 028 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om Primo Fåtölj Låg Rygg, Svart från Swedese

Primo från Swedese är en bekväm stol formgiven av Yngve Ekström, som även formgivit den berömda Lamino fåtöljen. Stolen finns med både hög och låg rygg. Till fåtöljen med hög rygg medföljer matchande nackkudde.

Söker du ännu mer info om Primo Fåtölj Låg Rygg, Svart från tillverkaren Swedese? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer & Sittpuffar.

  • Produktnamn: Primo Fåtölj Låg Rygg, Svart
  • Artikelnummer: 4689600641050615
  • Kategori: Fåtöljer & Sittpuffar
  • Varumärke: Swedese
  • Taggar:
  • Pris: 7 028 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Primo Fåtölj Låg Rygg, Svart från Swedese och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Primo Fåtölj Låg Rygg, Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Swedese som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Primo Fåtölj Låg Rygg, Svart med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.