Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Bruno Mathsson

Pernilla 2 Fåtölj Flätad Linnegjord, Natur

Pernilla 2 Fåtölj Flätad Linnegjord, Natur är en fåtölj med en läcker form i kategorin fåtöljer & sittpuffar från Bruno Mathsson. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 15 190 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Träslaget björk som den är skapad utav ger en ljus och behaglig känsla till ditt hem. En riktig klassiker som aldrig kommer gå ur tiden. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Pernilla 2 Fåtölj Flätad Linnegjord, Natur från Bruno Mathsson

Designklassikern Pernilla från Bruno Mathsson är en mycket bekväm och tidlös fåtölj. Den kommer att vara modern generation efter generation. Vilstolens sittdel är tillverkad av massiv björk, underrede och armstöd av böjlimmad bok. Luta dig tillbaka och ta en tupplur eller läs en härlig bok. Pernilla är försedd med huvudkudde Elmosoft 54035.

Söker du ännu mer info om Pernilla 2 Fåtölj Flätad Linnegjord, Natur från tillverkaren Bruno Mathsson? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer & Sittpuffar.

  • Produktnamn: Pernilla 2 Fåtölj Flätad Linnegjord, Natur
  • Artikelnummer: 4689600643669228
  • Kategori: Fåtöljer & Sittpuffar
  • Varumärke: Bruno Mathsson
  • Taggar:
  • Pris: 15 190 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Pernilla 2 Fåtölj Flätad Linnegjord, Natur från Bruno Mathsson och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Pernilla 2 Fåtölj Flätad Linnegjord, Natur ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Bruno Mathsson som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Pernilla 2 Fåtölj Flätad Linnegjord, Natur med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.