Varumärke
Om Confident Living:
Störst i Sverige på möbler
Över 70 000 produkter
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
0123 - 77 00 00
confidentliving.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
OX DENMARQ

OX DENMARQ Next rest fåtölj

OX DENMARQ Next rest fåtölj är en fåtölj med ljuvlig och dekorativ formgivning i kategorin fåtöljer & sittpuffar från OX DENMARQ. Du kan köpa den hos Confident Living för det trevliga priset 9 750 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om OX DENMARQ Next rest fåtölj från OX DENMARQ

OX DENMARQ Next rest fåtölj från OX DENMARQ

Söker du ännu mer info om OX DENMARQ Next rest fåtölj från tillverkaren OX DENMARQ? Klicka på knappen ovan till Confident Living för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer & Sittpuffar.

  • Produktnamn: OX DENMARQ Next rest fåtölj
  • Artikelnummer: 4700400479839088
  • Kategori: Fåtöljer & Sittpuffar
  • Varumärke: OX DENMARQ
  • Taggar: sittmöbler-,sittmöbler,-fåtöljer,fåtöljer
  • Pris: 9 750 kr
  • Säljs hos: Confident Living
 
  • Om du är intresserad av att köpa OX DENMARQ Next rest fåtölj från OX DENMARQ och klickat dig vidare till butiken Confident Living så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på OX DENMARQ Next rest fåtölj ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från OX DENMARQ som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Confident Living får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa OX DENMARQ Next rest fåtölj med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.