Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
MYBAG

MYBAG SCUBA Orange

MYBAG SCUBA Orange är en fåtölj med elegant & läcker design i kategorin fåtöljer & sittpuffar från MYBAG. Du kan köpa den hos Furniturebox för det bra priset 1 495 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om MYBAG SCUBA Orange från MYBAG

När du har testat den grymma sittkänslan hos MYBAG SCUBA kommer vanliga fåtöljer få svårt att konkurrera. Med sitt vattenavvisande material av polyester lämpar sig MYBAG perfekt för skönt häng utomhus, men passar lika bra inomhus. Det praktiska sidhandtaget gör den dessutom enkel att flytta runt. Sittsäcken är Fylld med EPS-pärlor för god komfort. Finns i flera färger.MåttLängd: 108 cmBredd: 75 cm

Söker du ännu mer info om MYBAG SCUBA Orange från tillverkaren MYBAG? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer & Sittpuffar.

  • Produktnamn: MYBAG SCUBA Orange
  • Artikelnummer: 6362300587912673
  • Kategori: Fåtöljer & Sittpuffar
  • Varumärke: MYBAG
  • Taggar: inomhus-,inomhus,-fåtöljer-,fåtöljer,-alla-fÅtÖljer,alla,fÅtÖljer
  • Pris: 1 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa MYBAG SCUBA Orange från MYBAG och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på MYBAG SCUBA Orange ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från MYBAG som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya MYBAG SCUBA Orange.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.