Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
LAREDO

LAREDO Fåtölj Mörkgrå

LAREDO Fåtölj Mörkgrå är en fåtölj med en ögonskön design i kategorin fåtöljer & sittpuffar från LAREDO. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 2 495 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om LAREDO Fåtölj Mörkgrå från LAREDO

LAREDO steglöst ställbar fåtölj i aluminium och konstrotting med armstöd i träimitation. LAREDO är en serie som fokuserar på komfort. Tack vare väl valda material som aluminium, Gaumo? och Quató?-rotting är LAREDO hållbar, stabil och bekväm. Kombinera ställbara fåtöljer, soffa, pallar och bord till en grupp som passar just dig och din uteplats. Gaumo? är återvunnen plast som präglas för att ge ett träliknande utseende. Resultatet blir mycket naturtroget, står emot väder och vind bra och kräver ingen speciell skötsel. Quató? är konstrottingfibrer med hög beständighet mot kyla, värme och UV-strålning. Dessa konstrottingmöbler har god sittkomfort och kräver inget speciellt underhåll annat än normal avtorkning. Komplettera gärna med dynor.Ställbar fåtölj i aluminium, konstrotting och träimitation.MåttBredd: 68 cmDjup: 70 cmHöjd: 100 cmSitthöjd: 38 cm

Söker du ännu mer info om LAREDO Fåtölj Mörkgrå från tillverkaren LAREDO? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer & Sittpuffar.

  • Produktnamn: LAREDO Fåtölj Mörkgrå
  • Artikelnummer: 6362300579500182
  • Kategori: Fåtöljer & Sittpuffar
  • Varumärke: LAREDO
  • Taggar: fåtöljer,konstrottingfåtölj,utomhus
  • Pris: 2 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa LAREDO Fåtölj Mörkgrå från LAREDO och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på LAREDO Fåtölj Mörkgrå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från LAREDO som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya LAREDO Fåtölj Mörkgrå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.