Varumärke
Om Svenssons i Lammhult:
Över 100 år i branschen
200 varumärken i utbudet
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
0472 - 487 00
svenssons.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Swedese

Lamino fåtölj - vitpigmenterad ek, fårskinn graphite

Lamino fåtölj - vitpigmenterad ek, fårskinn graphite är en fåtölj med en ögonskön design i kategorin fåtöljer & sittpuffar från Swedese. Du kan köpa den hos Svenssons i Lammhult för det trevliga priset 13 290 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Svenssons i Lammhult får du fri frakt på alla beställningar. Skinnet som pryder den är av hög kvalitét.

Mer info om Lamino fåtölj - vitpigmenterad ek, fårskinn graphite från Swedese

Lamino fåtölj med stomme i skiktlimmad vitpigmenterad ek och grått fårskinn.

Söker du ännu mer info om Lamino fåtölj - vitpigmenterad ek, fårskinn graphite från tillverkaren Swedese? Klicka på knappen ovan till Svenssons i Lammhult för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer & Sittpuffar.

  • Produktnamn: Lamino fåtölj - vitpigmenterad ek, fårskinn graphite
  • Artikelnummer: 6605501129062986
  • Kategori: Fåtöljer & Sittpuffar
  • Varumärke: Swedese
  • Taggar: fåtöljer
  • Pris: 13 290 kr
  • Säljs hos: Svenssons i Lammhult
 
  • Om du är intresserad av att köpa Lamino fåtölj - vitpigmenterad ek, fårskinn graphite från Swedese och klickat dig vidare till butiken Svenssons i Lammhult så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Lamino fåtölj - vitpigmenterad ek, fårskinn graphite ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Swedese som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Svenssons i Lammhult får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Lamino fåtölj - vitpigmenterad ek, fårskinn graphite.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.