Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Swedese

Lamino Fåtölj Fårskinn/Bokträ, Graphite

Lamino Fåtölj Fårskinn/Bokträ, Graphite är en fåtölj med en ögonskön design i kategorin fåtöljer & sittpuffar från Swedese. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det bra priset 11 190 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Skinnet som pryder den är av hög kvalitét.

Mer info om Lamino Fåtölj Fårskinn/Bokträ, Graphite från Swedese

Har en stomme av skiktlimmat och formpressat fanér i bok eller ek. Fårskinn är ett material där skillnader förekommer. Två fåtöljer blir aldrig exakt likadana. Önskar du nackkudde till din Lamino fåtölj vänligen kontakta kundtjänsten.

Söker du ännu mer info om Lamino Fåtölj Fårskinn/Bokträ, Graphite från tillverkaren Swedese? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer & Sittpuffar.

REA på Lamino Fåtölj Fårskinn/Bokträ, Graphite

Just nu är det tillfällig REA på Lamino Fåtölj Fårskinn/Bokträ, Graphite och du kan köpa för 11 190 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 12 434 kr, vilket ger dig en rabatt på 10%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Lamino Fåtölj Fårskinn/Bokträ, Graphite
  • Artikelnummer: 4689600095071878
  • Kategori: Fåtöljer & Sittpuffar
  • Varumärke: Swedese
  • Taggar:
  • Pris: 11 190 kr 12 434 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Lamino Fåtölj Fårskinn/Bokträ, Graphite från Swedese och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Lamino Fåtölj Fårskinn/Bokträ, Graphite ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Swedese som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Lamino Fåtölj Fårskinn/Bokträ, Graphite med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.