Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Swedese

Happy Fåtölj Låg Rygg, Röd

Happy Fåtölj Låg Rygg, Röd är en fåtölj med mycket tilltalande design i kategorin fåtöljer & sittpuffar från Swedese. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det bra priset 12 439 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Denna produkt är i färgen röd.

Mer info om Happy Fåtölj Låg Rygg, Röd från Swedese

Happy Swing från Swedese är en snurrfåtölj med linjer och kurvor som öppnar upp för nya formlösningar och nya funktioner. Happy kommer som låg och hög fåtölj. Stativ: 5-stjärnig snurrfot av aluminium i klar lack. Klädd i Steelcut 2 - 545.

Söker du ännu mer info om Happy Fåtölj Låg Rygg, Röd från tillverkaren Swedese? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer & Sittpuffar.

  • Produktnamn: Happy Fåtölj Låg Rygg, Röd
  • Artikelnummer: 4689600665581679
  • Kategori: Fåtöljer & Sittpuffar
  • Varumärke: Swedese
  • Taggar:
  • Pris: 12 439 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Happy Fåtölj Låg Rygg, Röd från Swedese och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Happy Fåtölj Låg Rygg, Röd ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Swedese som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Happy Fåtölj Låg Rygg, Röd med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.