Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
CHESTERFIELD

CHESTERFIELD Fåtölj Oxblod

CHESTERFIELD Fåtölj Oxblod är en fåtölj med en mycket snygg formgivning i kategorin fåtöljer & sittpuffar från CHESTERFIELD. Du kan köpa den hos Furniturebox för beloppet 3 495 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. En riktig klassiker som aldrig kommer gå ur tiden.

Mer info om CHESTERFIELD Fåtölj Oxblod från CHESTERFIELD

CHESTERFIELD-stilen tillhör möbelvärldens klassiker. Precis som de soffor och fåtöljer man förväntar sig i engelska herrklubbar och rökrum så har vår CHESTERFIELD-serie väl tilltagna dimensioner och en imposant stil med de rätta kurvorna. Möblerna bygger på en massiv trästomme och har svarvade ben i trä. Sittplymåernas skumfyllning och de höga armstöden gör serien skön att sitta i. Den stilenligt djuphäftade klädseln finns i både lättskött konstläder och lättmatchat tyg.Fåtölj i svart oxblodsfärgat konstläder.

Söker du ännu mer info om CHESTERFIELD Fåtölj Oxblod från tillverkaren CHESTERFIELD? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer & Sittpuffar.

  • Produktnamn: CHESTERFIELD Fåtölj Oxblod
  • Artikelnummer: 6362301534671858
  • Kategori: Fåtöljer & Sittpuffar
  • Varumärke: CHESTERFIELD
  • Taggar: fåtöljer,inomhus
  • Pris: 3 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa CHESTERFIELD Fåtölj Oxblod från CHESTERFIELD och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på CHESTERFIELD Fåtölj Oxblod ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från CHESTERFIELD som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya CHESTERFIELD Fåtölj Oxblod.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.