Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
CHESTER

CHESTER Högryggad fåtölj Oxblod

CHESTER Högryggad fåtölj Oxblod är en fåtölj med en mycket snygg formgivning i kategorin fåtöljer & sittpuffar från CHESTER. Du kan köpa den hos Furniturebox för varukostnaden 7 595 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om CHESTER Högryggad fåtölj Oxblod från CHESTER

CHESTER är en möbelserie som sätter antiken i centrum och kommer i alla olika tänkbara former såsom till exempel både soffor och fåtöljer, även pallar kan finnas inuti denna möbelserie.Till material så finns CHESTER i split läder och självklart antik läder vilket ger en väldigt lyxig känsla för hemmet om man vill sätta en statushöjande omgivning i vardagsrummet.Högryggad fåtölj i koläder i färgen Oxblod.MåttBredd: 93 cmDjup: 85 cmHöjd: 106 cm Sittbredd: 50 cmSitthöjd: 46 cm

Söker du ännu mer info om CHESTER Högryggad fåtölj Oxblod från tillverkaren CHESTER? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer & Sittpuffar.

  • Produktnamn: CHESTER Högryggad fåtölj Oxblod
  • Artikelnummer: 6362300248306138
  • Kategori: Fåtöljer & Sittpuffar
  • Varumärke: CHESTER
  • Taggar: fåtöljer,inomhus
  • Pris: 7 595 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa CHESTER Högryggad fåtölj Oxblod från CHESTER och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på CHESTER Högryggad fåtölj Oxblod ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från CHESTER som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya CHESTER Högryggad fåtölj Oxblod.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.