Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
BOSTON

BOSTON Stapelbar Fåtölj Vit

BOSTON Stapelbar Fåtölj Vit är en fåtölj med stilren utformning i kategorin fåtöljer & sittpuffar från BOSTON. Du kan köpa den hos Furniturebox för varukostnaden 895 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om BOSTON Stapelbar Fåtölj Vit från BOSTON

BOSTON Stapelbar fåtölj är en snygg och bekväm sittmöbel i entrådig konstrotting. Dess bländvita uppenbarelse i kombination med den fingerfärdigt vävda konstrottingen ger fåtöljen ett elegant uttryck som gör den till trädgårdens främsta blickfång. Konstrotting är dessutom ett material som på grund av sina elastiska egenskaper är mycket bekvämt. I serien finner du även ett bord, en ställbar fåtölj och en pall.Mått?Bredd: 57 cmDjup: 56 cmHöjd: 85 cm

Söker du ännu mer info om BOSTON Stapelbar Fåtölj Vit från tillverkaren BOSTON? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer & Sittpuffar.

  • Produktnamn: BOSTON Stapelbar Fåtölj Vit
  • Artikelnummer: 6362300587913633
  • Kategori: Fåtöljer & Sittpuffar
  • Varumärke: BOSTON
  • Taggar: fåtöljer,konstrottingfåtölj,utomhus
  • Pris: 895 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa BOSTON Stapelbar Fåtölj Vit från BOSTON och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på BOSTON Stapelbar Fåtölj Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från BOSTON som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya BOSTON Stapelbar Fåtölj Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.