Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
BIGFOOT

BIGFOOT SCUBA Sittsäck Rosa

BIGFOOT SCUBA Sittsäck Rosa är en fåtölj med stilren utformning i kategorin fåtöljer & sittpuffar från BIGFOOT. Du kan köpa den hos Furniturebox för varukostnaden 1 695 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om BIGFOOT SCUBA Sittsäck Rosa från BIGFOOT

När du har testat den grymma sittkänslan hos BIGFOOT SCUBA kommer vanliga fåtöljer få svårt att konkurrera. Med sitt vattenavvisande material av polyester lämpar sig BIGFOOT perfekt för skönt häng utomhus, men passar lika bra inomhus. Sittsäcken är fylld med EPS-pärlor för god comfort. Finns i färgerna rosa och rött.MåttBredd: 130 cmDjup: 170 cmHöjd: 20 cm

Söker du ännu mer info om BIGFOOT SCUBA Sittsäck Rosa från tillverkaren BIGFOOT? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Fåtöljer & Sittpuffar.

  • Produktnamn: BIGFOOT SCUBA Sittsäck Rosa
  • Artikelnummer: 6362300587912635
  • Kategori: Fåtöljer & Sittpuffar
  • Varumärke: BIGFOOT
  • Taggar: alla,alla-fÅtÖljer,fÅtÖljer,fåtöljer,inomhus
  • Pris: 1 695 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa BIGFOOT SCUBA Sittsäck Rosa från BIGFOOT och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på BIGFOOT SCUBA Sittsäck Rosa ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från BIGFOOT som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya BIGFOOT SCUBA Sittsäck Rosa.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.