Varumärke
Om Designonline:
Över 200 varumärken
Kunder i över 70 länder
Fri frakt över 499 kr

Kontakt:
[email protected]
0480 - 44 99 20
designonline.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Marimekko

Varvunraita duschdraperi svart-vit

Varvunraita duschdraperi svart-vit är ett duschdraperi med en väldigt tjusig formgivning i kategorin duschdraperier från Marimekko. Du kan köpa den hos designonline.se för kostnaden 619 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Då produkten kostar över 499 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell.

Mer info om Varvunraita duschdraperi svart-vit från Marimekko

Söker du ännu mer info om Varvunraita duschdraperi svart-vit från tillverkaren Marimekko? Klicka på knappen ovan till designonline.se för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Duschdraperier.

  • Produktnamn: Varvunraita duschdraperi svart-vit
  • Artikelnummer: 4683601927261125
  • Kategori: Duschdraperier
  • Varumärke: Marimekko
  • Taggar: duschdraperier,textil,tyg,tyg-&-textil
  • Pris: 619 kr
  • Säljs hos: designonline.se
 
  • Om du är intresserad av att köpa Varvunraita duschdraperi svart-vit från Marimekko och klickat dig vidare till butiken designonline.se så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Varvunraita duschdraperi svart-vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Marimekko som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos designonline.se får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 499 kr. Detta innebär att du kan beställa Varvunraita duschdraperi svart-vit med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.