Varumärke
Om Åhlens:
Sveriges ledande varuhuskedja
Fri frakt till butik
Kontakt:
[email protected]
020 - 49 91 10
ahlens.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning

Grand Cru dricksglas, 4 st

Grand Cru dricksglas, 4 st är ett dricksglas med en spännande design i kategorin dricksglas. Du kan köpa den hos Åhlens för den nätta summan 199 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om Grand Cru dricksglas, 4 st

Ett 4-pack dricksglas. Tål maskindisk vid max 55 °C. De här dricksglasen har bra tyngd, ett bra grepp och tjock botten vilket gör dem lämpliga till både drinkar och servering av förrätter eller desserter.

Söker du ännu mer info om Grand Cru dricksglas, 4 st? Klicka på knappen ovan till Åhlens för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Dricksglas.

  • Produktnamn: Grand Cru dricksglas, 4 st
  • Artikelnummer: 6960701302207494
  • Kategori: Dricksglas
  • Taggar: glas,hem,hem-&-inredning,inredning,kök
  • Pris: 199 kr
  • Säljs hos: Åhlens
 
  • Om du är intresserad av att köpa Grand Cru dricksglas, 4 st från och klickat dig vidare till butiken Åhlens så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Grand Cru dricksglas, 4 st ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Grand Cru dricksglas, 4 st.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.