Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
DONAU

DONAU Serveringsvagn Konstrotting 113 Vit

DONAU Serveringsvagn Konstrotting 113 Vit är ett dricksglas med en mycket snygg formgivning i kategorin dricksglas från DONAU. Du kan köpa den hos Furniturebox för det bra priset 4 495 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen vit.

Mer info om DONAU Serveringsvagn Konstrotting 113 Vit från DONAU

DONAU är en snygg och praktisk serveringsvagn för dig som vill dinera med stil. Dess raffinerade design i vit konstrotting utstrålar en lyxig känsla. Vagnen är utrustad med en glasskiva, skenor att hänga upp dricksglas i, tre stycken flaskfack, lådor undertill samt hjul för smidig servering. Snygg och pålitlig möbel för sommarens alla tillfällen!Dess raffinerade design i vit konstrotting utstrålar en lyxig känslaVit serveringsvagn i konstrotting på hjul.

Söker du ännu mer info om DONAU Serveringsvagn Konstrotting 113 Vit från tillverkaren DONAU? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Dricksglas.

  • Produktnamn: DONAU Serveringsvagn Konstrotting 113 Vit
  • Artikelnummer: 6362300663601476
  • Kategori: Dricksglas
  • Varumärke: DONAU
  • Taggar: bord,serveringsvagnar,utomhus
  • Pris: 4 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa DONAU Serveringsvagn Konstrotting 113 Vit från DONAU och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på DONAU Serveringsvagn Konstrotting 113 Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från DONAU som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya DONAU Serveringsvagn Konstrotting 113 Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.