Varumärke
Om Svenssons i Lammhult:
Över 100 år i branschen
200 varumärken i utbudet
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
0472 - 487 00
svenssons.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Victor Vaissier

Victor Vaissier doftljus - bouquet blanc, jasmine w orchid

Victor Vaissier doftljus - bouquet blanc, jasmine w orchid är ett doftljus med en väldigt tjusig formgivning i kategorin doftljus från Victor Vaissier. Du kan köpa den hos Svenssons i Lammhult för det trevliga priset 175 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Hos Svenssons i Lammhult får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om Victor Vaissier doftljus - bouquet blanc, jasmine w orchid från Victor Vaissier

Ljus med doft av jasmin och orkidé som ger en fantastisk sötma.

Söker du ännu mer info om Victor Vaissier doftljus - bouquet blanc, jasmine w orchid från tillverkaren Victor Vaissier? Klicka på knappen ovan till Svenssons i Lammhult för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Doftljus.

  • Produktnamn: Victor Vaissier doftljus - bouquet blanc, jasmine w orchid
  • Artikelnummer: 6605501521084818
  • Kategori: Doftljus
  • Varumärke: Victor Vaissier
  • Taggar: ljus,ljus-&-tändsticksaskar,tändsticksaskar
  • Pris: 175 kr
  • Säljs hos: Svenssons i Lammhult
 
  • Om du är intresserad av att köpa Victor Vaissier doftljus - bouquet blanc, jasmine w orchid från Victor Vaissier och klickat dig vidare till butiken Svenssons i Lammhult så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Victor Vaissier doftljus - bouquet blanc, jasmine w orchid ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Victor Vaissier som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Svenssons i Lammhult får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Victor Vaissier doftljus - bouquet blanc, jasmine w orchid.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.